Other News
ចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទ ១១រោច ខែផល្គុន ដល់ថ្ងៃ១កើត ខែចេត្រ ឆ្នាំរកា នព្វស័ក ព.ស២៥៦១ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១២-១៧ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ ក្រុមការងារនៃ China National Research Institute of Food and Fermentation Industries បានមកធ្វេីទស្សនកិច្ចជាផ្លូវការនៅកម្ពុជា ក្នុងគោលបំនងស្វែងយល់ ផ្លាស់ប្តូរបទពិសោធន៍ និងកិច្ចសហប្រតិបត្តិការជាមួយនាយកដ្ឋានកសិ-ឧស្សាហកម្មនៃក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទលេីការងារគុណភាព សុវត្ថិភាពផលិតផលកសិកម្ម ចំណីអាហារ (Food) និងអាហារផ្អាប់ (Fermented Food)។